Počela dodela opreme kragujevačkim košarkaškim klubovima - iKragujevac


Vesti
U okviru programa podrške sportskim klubovima, organizacijama i udruženjima koju Grad Kragujevac sprovodi u cilju unapređenja uslova treniranja počela je dodela trenažnih rekvizita kragujevačkim košarkaškim klubovima. Prvi paket opreme koju je u fiskulturnoj sali Prirodno-matematičkog fakulteta uručio Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, obradovao je članove Košarkaškog kluba „Šumadija 1991“ koji ovu salu koriste za treninge.

Želimo da podignemo kragujevačku košarku na još viši nivo i zato krećemo od najmlađih koji su naša budućnost u svakom smislu, kazao je Stevović. Po trenerovim rečima klub prvi put od lokalne samouprave dobija ovu vrstu pomoći i u ovoj količini. Raduje me da prepoznajemo šta je i kome potrebno, čime dajemo vetar u leđa ovim sjajnim sportistima. Siguran sam da će ova deca tek pokazati veliko srce na terenu, za svoj grad i svoju zemlju, naglasio je Stevović i poručio da ćemo pokazati da Kragujevac jeste grad sporta i grad košarke.

Mi smo inače korisnici gradskog budžeta, ali ovo je najveća pomoć koju je klub dobio u opremi, rekao je trener Srđan Ivanović Pega, iskoristivši priliku da zahvali resornom većniku, Predragu Stevoviću, na izuzetnoj i konstantnoj podršci. Dobili smo sve što nam je potrebno za poboljšanje trenažnog procesa i uslova za razvoj i napredovanje ove dece, kazao je Ivanović, ocenivši da će merdevine, čunjeve, razne prepreke, balans ploče, lopte, medicinke, padobrane za trčanje, vijače i ostale dobijene rekvizite moći da koriste najmanje sledećih deset godina.

main_2 (49).jpg

main_3 (62).jpg

main_5 (30).jpg

main_4 (47).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu