Stevović otvorio teren za male sportove u MZ Lepenica (VIDEO) - iKragujevac


Vesti
Radovi na rekonstrukciji otvorenog terena za male sportove u Mesnoj zajednici Lepenica su završeni, čime je teren koji tu postoji već četiri decenije vraćen prvobitnoj nameni, a mladima ovog naselja upotpunjen pristup osnovnoj sportskoj infrastrukturi. U ime Grada Kragujevca koji je za kompletnu rekonstrukciju investirao 1.434.000,00 dinara bez PDV-a, kapije terena je otvorio član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.

Za ovo naselje u kome mladi decenijama nisu imali pravi teren ovo je veliki dan, rekao je Stevović. Sa ponosom mogu da kažem da je ovo još jedan u potpunosti završen teren urađen prema podignutom standardu Grada Kragujevca koji nas stavlja na prvo mesto u Srbiji po broju urađenih i rekonstruisanih otvorenih terena za male sportove i dečjih igrališta, kao i kvalitetu radova. Srećan sam što će sugrađani Mesne zajednice Lepenica napokon imati pravi teren, poručio je Stevović, zahvalivši preduzeću Šumadija doo na još jednom odlično obavljenom poslu.

Preduzeće Šumadija doo je radilo kompletnu rekonstrukciju ovog terena koji je bio u jako lošem stanju. Uradili smo sve iznova, od asfalta do ograde i postavljanja novog koša. Pored dečijeg igrališta sada u ovom delu grada imamo i sportski teren, čime smo i starijoj generaciji dece otvorili mogućnost za rekreaciju i zabavu i tako zaokružili jednu priču u naselju Lepenica, kazala je direktorka Šumadije doo, Jasmina Mihajlović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu