ZELENA OAZA U VELIKOM PARKU: Sređen teren za odbojku, u planu izgradnja skejt parka - iKragujevac


Vesti

Prava mala zelena oaza u Kragujevcu je Veliki park, koji je prepun zelenila, a krije i umetničke skulpture.


Cvetne skulpture su umetnički deo ovog zelenog paviljona, a uspeo je da ne podlegne velikoj šteti prilikom razorne oluje koja je pogodila kako Kragujevac, tako i ostatak Srbije.

Sve što je oluja nanela u Veliki park do sada je ošišćeno i sređeno, tako da svi posetioci mogu da uživaju u lepoti ove oaze.

U neposrednoj blizini zelenog paviljona, nalazi se teren za odbojku na pesku, a grad je uspeo da ga rekonstruiše i uredi za sve posetioce.

 

''Ovo je sada u potpunosti sređen teren, dodali smo nove stolice, nove mreže. Sređeni su sam pesak, podloga, sredili smo sve ono što je potrebno da ovaj teren bude onakav kakav naši sugrađani zaslužuju Ovo je još jedan dodatni sportski sadržaj koji nam znači kao gradu i klubu SPD Radnički koji upravlja ovin terenom.
Trudimo se da na ovom potezu kod Velikog parka omogućimo još dodatnog sportskog sadržaja koga će biti u budućnosti, između ostalog krećemo sa izgradnjom skejt parka. Trudimo se da svakim sportom privučemo mlade ljude, sada mladih ljudi u sportu sve manje ima. Upravo se trudimo da ovakvim terenima i sportskom infrastrukturom vratimo mlade lopti" - poručio je Stevović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu