I najmlađi u Maršiću dobili igralište - iKragujevac


Vesti
Postavljanjem sprava za igru na prostoru u blizini OŠ „19. oktobar“ u Maršiću i ovaj deo grada je dobio svoje igralište za decu.

Naselje Maršić je jedno od većih naselja u našem gradu, a do sada nije imalo dečje igralište. Grad Kragujevac je uz pomoć Šumadije d.o.o. uspeo da sve sprave koje je bilo moguće reparira kao da su nove i na taj način deci ovog naselja omogući pristup osnovnoj sportskoj infrastrukturi, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. On je naglasio da je ovo samo uvod u obnovu sportske infrastrukture tog naselja i najavio kompletnu obnovu sportskog terena u Osnovnoj školi „19. oktobar“ za koju je planirano ulaganje od preko 1.440.000 dinara. To je ozbiljna investicija, poručio je Stevović, kojom Grad Kragujevac nastavlja ulaganja u osnovnu sportsku infrastrukturu istim tempom kao do sada.

Koliko ovakav teren znači deci najbolje govore njihova radost i osmesi, rekla je Lidija Štrbac, odbornica Skupštine grada, koja je kao stanovnik ovog naselja učestvovala u postavljanju igrališta. Dečjih igrališta i sportskih terena nikada nije dosta, a gradonačelnik Nikola Dašić i član Gradskog veća Predrag Stevović, dodala je odbornica, prepoznali su tu potrebu i ulažu u mlade koji su budućnost našeg grada i naše zemlje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu