Stevović obišao Pivarče: Raspisan tender, uskoro sređivanje - iKragujevac


Vesti

Nakon što je za rekonstrukciju terena u Pivarskom parku rebalansom budžeta Grada Kragujevca opredeljeno 13,2 miliona dinara, raspisana je javna nabavka za izvođenje radova. Zainteresovani ponuđači imaju priliku da svoje predloge podnesu do 4. avgusta, kada će jedan od njih biti izabran za izvođača.


Posle mnogo godina od kako je klizište uništilo ovaj teren, Grad Kragujevac je smogao snage da obezbedi sredstva za potpunu rekonstrukciju Pivarskog parka, rekao je član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.On je naglasio da iznos od preko 13 miliona dinara podrazumeva ozbiljnu i sveobuhvatnu rekonstrukciju istakavši da je Kragujevac apsolutni lider u Srbiji po broju napravljenih dečjih igrališta i rekonstruisanih otvorenih terena za male sportove. Kako bi ovakav kontinuitet zadržali nastavljamo istim tempom i sa istim elanom dalje, poručio je Stevović.

''Danas smo obišli Pivarski park i on izgleda ovako, a uskoro će biti jedan od najlepših sportskih terena u Kragujevcu, jer je raspisan tender za izvođenje radova na popularnom Pivarčetu. To naš Kragujevac zaslužuje.'' - objavio je Stevović na svom fejsbuk profilu

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu