Obezbeđena sredstva za sređivanje terena u Pivarskom parku - iKragujevac


Vesti
Rebalanskom budžeta obezbeđena su sredstva za sređivanje terena u Pivarskom parku koji je godinama zbog klizišta van upotrebe a ''Pivarče'' je omiljeno mesto za okupljanje mladih i rekreativaca, ljubitelja sporta. Park je obišao Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport koji je rekao da je klizište sanirano i je dobijeno stručno mišljenje o stabilnosti terena, tako da sada može da se krene u realizaciju ovog projekta.


Ono što je važno istaći da je upravo zahvaljujući podršci gradonačelnika Nikole Dašića, rebalansom budžeta opredeljeno i obezbeđeno 13, 2 miliona dinara za potpunu sanaciju ovog terena, kazao je Stevović, član Gradskog veća za sport.

Pre budžetiranja sredstava određena je ekspertiza tla i utvrđeno da je klizište sanirano. Sada je pred nama postupak javne nabavke za izvođenje radova, istakao je on. Stevović se zahvalio građanima naselja Pivara koji godinama čekaju na sređivanje omiljenog terena, na strpljenju kao i stručnim službama koje su dovele do toga da danas mogu sa velikim ushićenjem da najavim saniranje ovog terena koji će biti jedan od najlepših u našem gradu, poručio je Stevović.

main_2.jpg

main_3.jpg

main_4.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu