Počela rekonstrukcija otvorenog terena za male sportove u naselju Lepenica - iKragujevac


Vesti
U naselju Lepenica radnici preduzeća Šumadija doo počeli su radove na potpunoj rekonstrukciji otvorenog terena za male sportove u koje Grad Kragujevac ulaže 1.435.000 dinara. Početak radova je obišao član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović.

Posle skoro 40 godina ovaj otvoreni teren za male sportove se prvi put u potpunosti rekonstruiše i vraća prvobitnoj nameni. Deca u ovom naselju nisu imala pristup osnovnoj sportskoj infrastrukturi, sada se napokon to menja, kazao je član Gradskog veća za sport, Predrag Stevović. Nakon završenih radova na terenu sve će biti potpuno novo – asfalt, nosač koša, tabla, obruč, mrežice, zaštitna ograda. U ovom naselju smo pre nekoliko meseci uradili novo dečje igralište i ostao je još samo ovaj otvoreni teren za koji ulaganje nije malo ali je vredelo, a našoj deci je ostalo samo da se bave sportom, poručio je Stevović.

Najveći deo posla je postavljanje asfalta a opremu će Šumadija doo montirati u najkraćem mogućem roku. Vrednost radova je 1.435.000 dinara bez PDV-a.

Radovima na ovom sportskom terenu otvaramo ovu građevinsku sezonu. Imajući u vidu da je reč o potpunoj rekonstrukciji i da će malo više vremena trebati za asfaltiranje, a tempo rada diktiraju i promenljivi vremenski uslovi, očekujem da ćemo sve završiti u roku od 45 dana, rekla je direktorka Šumadije doo, Jasmina Mihajlović. Sa dečjim igralištem koje smo završili krajem prošle godine i sa ovim sportskim terenom naselje Lepenica će dobiti jednu lepu celinu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu