Fudbalski klub Hajduk iz Jovanovca uz pomoć grada rešava problem vodosnabdevanja - iKragujevac


Vesti
Grad Kragujevac nastavlja kontinuirana ulaganja u amaterske fudbalske klubove a pored doniranja u vidu sportske opreme, klubove podržava i doniranjem sredstava za rešavanje problema na koji je ukazao menadžment kluba. Predrag Stevović, član Gradskog veća posetio je Fudbalski klub Hajduk iz Jovanovca i sa upravom kluba razgovarao o klubu i fudbalskom terenu u ovom prigradskom naselju.

Na redu je jedan od važnijih klubova u amaterskom fudbalu a to je Hajduk koji okuplja mlade iz Jovanovca i okolnih sela i animiraju ih i motivišu na najbolji mogući, sportski način, a to je ono što mi očekujemo, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. Radi se o sportskom kolektivu koji daje dobar primer svim ostalim klubovima kako bi trebalo da se radi, kako na zdrav način podići i održati klub. Donacijom koju smo izdvojili želimo da im pomognemo u iskopavanju arteskog bunara bez kojeg je održavanje fudbalskog terena nemoguće. Zadovoljstvo mi je da im u ime grada, za njihovu posvećenost sportu, mladima i svom selu, na ovaj način zahvalim, istakao je Stevović.

Zbog terena i stanja u kom se teren nalazi više od čitave sezone smo igrali kao domaćini u susednom Milatovcu, objašnjava Vladimir Vuletović, član UO FK Hajduk iz Jovanovca. Od Grada smo dobili donaciju za iskopavanje arteskog bunara koji nam je potreban radi sređivanja terena u našem naselju. Nadamo se da ćemo sređivanjem terena uz regulisano pitanje vode uspeti da se na svoj teren vratimo već od septembra i do tad uspemo da se plasiramo u prvu gradsku ligu. Za buduće planove Vuletović kaže da klub želi da pokrene mlađe kategorije okupljajući mlade iz obližnjih sela Cvetojevca, Milatovca, Kormana, Botunja. Donacija u iznosu od sto hiljada dinara će nam biti dovoljna za deo radova ali smo spremni da i sami obezbedimo deo sredstava ili uz podršku drugih donatora. Ova podrška nam znači jer za nas predstavlja vetar u leđa i da neko misli na nas.

main_2.jpg

main_3 (3).jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu