Kragujevac dobija novu salu za borilačke sportove na mestu stare - iKragujevac


Vesti
Gradska uprava za razvoj i investicije raspisala je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za gradnju sale za borilačke sportove.

Izuzetno sam ponosan i srećan jer je Grad imao snage da raspiše tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije za istorijsku odluku i gradnju sale za borilačke sportove - izjavio je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

333679806_1569287680222807_8762484037146247366_n.jpg

Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, sala će se graditi na mestu stare koja se nalazi u Velikom parku, a predviđena je za rušenje.

Objekat je planiran kao jednospratni, bruto površine do 2.000 m².

Imaće info pult tri prostorije (opciono - četiri) koje su tematski odvojene - salu za karate/tekvodno sa tatami podlogom, salu za boks sa parketarskom podlogom (sa dva ringa sa redom bokserskih vreća) i salu za rvanje sa zasebnom strunjačom i podlogom.

Četvrta sala bi bila namenjena za džudo sa posebnim strunjačama.

Svaka sala bi trebalo da ima prostor namenjen montažnim mini-tribinama i poseban ulaz unutar trakta.

Sala će imati i spravarnice sa rekvizitima, svlačionice, kancelarijski prostor za administrativne poslove, kotlarnicu na gas, teretanu većih dimenzija sa pratećim sadržajem, saunu i multifunkcionalnu salu koja bi se koristila za potrebe aerobika, gimnastike i slično.

Tender je otvoren do 3. aprila.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu