Stevović posetio Tekvondo klub Broj 1 i najavio podršku - iKragujevac


Vesti
Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport posetio je sinoć Tekvondo klub Broj 1 gde je prisustvovao treningu i najavio da će grad pružiti podršku klubu kako bi deca koja treniraju imala bolje uslove i nastavila da ostvaruju dobre rezultate.

Danas smo u Tekvondo klubu broj 1, sa željom da podržimo njihove rezultate, da podržimo ovu decu i sve buduće šampione koji će sutra predstavljati svoj klub, svoj grad, svoju državu.

U ovom klubu, na sreću ne postoje infrastrukturni problemi, postoji problem sa opremom, i dogovorili smo se sa gospodinom Verbatovićem da taj problem rešimo.Mi ćemo klubu pomoći, obezbedićemo im odgovarajuću opremu i sve ono što im je potrebno za sportske trenažne procese kako bi sutra imali prave šampione.

Postoje kontinuirani problemi koji se odnose na troškove koji prate odlazak dece na takmičenje. Mi ćemo se kao grad potruditi da pružimo podršku i u tom smislu, kako bismo podržali ovu decu da i dalje ostvaruju one rezultate koje su do sada ostvarivali pa i više od toga – kazao je Stevović.

Tekvondo klub Broj 1 osnovan je 2015. godine. U klubu treniraju deca od 5 do 18 godina. Prema rečima trenera, Radomira Verbatovića, oko 70% članova su devojčice jer je tekvondo sport koji pomaže lepom oblikovanju tela.

Verbatović se zahvalio gradu Kragujevcu i članu Gradskog veća za sport, Predragu Stevoviću na podršci koju pružaju klubu.

Do sada smo pokazali da smo klub koji polako sazreva i raste, rastemo kako po broju članova tako i po uspesima. Deca se, naravno kroz treninge i takmičenja oduže trenerima za njihov rad i trud. Medalje i takmičenja su jedan deo ovog sporta, a druženja koja iz toga proističu su njegov najlepši deo – kazao je Verbatović.

main_Stevovic re 3.jpg

main_stevovic re 2.jpg

main_Stevovic re 4.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu