SNS KRAGUJEVAC: Maksimalna podrška predsedniku Vučiću - iKragujevac


Vesti
Uvereni da je naš predsednik Aleksandar Vučić u potpunosti posvećen očuvanju vitalnih nacionalnih interesa i kad je u pitanju očuvanje ustavno-pravnog subjektiviteta naše južne pokrajine, kao i svim ostalim pitanjima vezanim za stabilnost i prosperitet naše države, mi, kragujevački naprednjaci pružamo bezuslovnu podršku čoveku koji je teško, najteže breme preuzeo na sebe, spreman da se u tome odrekne i svoje političke budućnosti.

Naravno, mi smatramo da bi upravo predsednik Vučić trebalo da bude taj koji će učestvovati u daljem toku pregovora, jednim od najvažnijih i najtežih u srpskoj istoriji iz najmanje dva dobra razloga: prvi je što je ne samo politički lider i državnik, već i čovek s najvažnijim političkim kapitalom koji se zove apsolutna podrška građana naše zemlje što se pokazalo neupitnim na svim izborima poslednje decenije.

Drugi, ne i manje važan razlog za nepodeljenu podršku našem predsedniku jeste činjenica da je pokazao maestralne veštine u vođenju države i nacije, miru, stabilnosti i sigurnom napretku.

Zbog svega navedenog i nenavedenog, podržavamo stav da se ne prave truli kompromisi ni sa kim, pogotovu ne s onima koji sve više pokazuju da su im lični i grupni interesi iznad interesa države i nacije. U tom smislu, ne podržavamo nikakve neprihvatljive kompromise, po svaku cenu, zarad opstanka vladajuće koalicije po svaku cenu.

Ponašanje koalicionih partnera, pre svega Socijalističke partije, najblaže rečeno je razočaravajuće, pre svega kad je reč o besprimernom flertovanju sa opozicijom, pogotovu onom trulom jednako neiskrenom.

Zbog toga ćemo se protiv ovakvog ponašanja boriti do kraja: spremni smo na izbore na bilo kom nivou, ubeđeni da ogromna većina građana deli naše stavove i da će i svakog sledećeg puta pokazati da pobedu zaslužuju najbolji.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu