Otkaz treneru kadetkinja Radničkog zbog nasrtaja na košarkašicu - iKragujevac


Vesti
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić najoštrije osuđuje ponašanje trenera mladih košarkašica Radničkog Branka Zečevića koji se drznuo da, ne samo verbalno nego i fizički, napadne mladu košarkašicu. Zgrožen sam nasiljem trenera koji je odmah procesuiran. Zahvaljujem se svima koji su reagovali na skandalozno ponašanje trenera, a posebno Igoru Juriću i srpskom olimpijcu Čabi Silađiju.



Grad Kragujevac je preduzeo sve korake u skladu sa zakonom. Trener je suspendovan, a nakon suspenzije uslediće otkaz.

Gradonačelnik Nikola Dašić razgovarao je odmah sa majkom deteta i uverio je da će grad Kragujevac učiniti sve da se nasilje nad decom nikada ne ponovi.

Direktor Sportskog društva Radnički iz Kragujevca, Bratislav Uraković, izjavio je Tanjugu da je protiv trenera mlađih kategorija košarkašica, Branka Zečevića, pokrenut disciplinski postupak, a po isteku suspenzije biće mu uručeno rešenje o raskidu ugovora o radu. Razlog za ovu odluku je incident tokom košarkaške utakmice Triglav ženske kadetske lige u Smederevskoj Palanci, 27. novembra, kada je trener ženskog košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca verbalno i fizički nasrnuo na jednu od svojih igračica.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu