Kragujevčanke obradovale više od 200 mališana - iKragujevac


Vesti

Za Kragujevčanke okupljene u istoimenu grupu ovogodišnji Božić je bio dan deljenja radosti sa sugrađanima.

U gotovo svim kragujevačkim naseljima juče su delile brižljivo pripremljene paketiće, a pokloni su ostavljeni i za najmlađe koji se trenutno leče u Klničkom centru u Kragujevcu.

Iza njih je višednevno prikupljanje donacija i priprema poklona. Slatkiši i igračke doneli su građani, a pozivu Kragujevčanki odazvalo se i nekoliko firmi.

Samo danas obradovale su više od 200 mališana, a iznenađenje u vidu poklona stiglo je i do dece koja se trenutno leče na Pedijatrijskoj klinici i Odeljenju dečje hirurgije kragujevačkog Kliničkog centra.

Nije uobičajeno da Kragujevčanke sa novogodišnjim kapicama idu ulicama grada i daruju poklone. Deca oduševljena, roditelji u neverici. Naglašavaju da sreću čine male stvari.

Osmeh na licima mališana i zahvalnost onih starijih potvrda su da su najvrednije i najznačajnije stvari jednostavne i da je tako malo potrebno kako bi se nekome ulepšao dan, kažu Kragujevčanke i podsećaju na ono što svi mi znamo, ali ponekad zaboravljamo – radost raste, kada se deli!kg 1.jpg

kg 2.jpg

kg 4.jpg

kg 3.jpg

kg 5.jpg

kg 6.jpg

kg 7.jpg

 

Izvor: rtk

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu