MOGLI SMO DA POGINEMO JEDNO SEDAM PUTA: Glumac iz Kragujevca Stojan Đorđević o nevoljama na snimanju serije Klan! - iKragujevac


Vesti

 

Seriju "Klan" publika može da prati još samo dve nedelje na RTS i Superstar TV, a u ovoj priči nastaloj po scenariju i u režiji Slobodana Bobana Skerlića efektnu epizodu ostvario je i Stojan Đorđević.

On igra policajca Dobera, koji radi kao vozač za glavne junake Šoka i Pašu. Glumac rodom iz Kragujevca na druženju s fanovima otkrio je da tokom snimanja serije umalo nije poginuo.

- Dobar sam vozač, ali privatno vozim "punto". Za snimanje su mi dali "tuareg" i povezali ga na neku rudu. Bili su mi fiksirani pretnji točkovi. Morao sam da pratim kamion i da vozim. U jednom trenutku smo ubrzali, ali morali smo naglo da skrenemo, što su mi rekli da nikako ne radim. Morao sam to da napravim da ne bih pokupio policajce koji su nam obezbeđivali put. Mogli smo da poginemo jedno sedam puta. Malo je falilo, ali sve to ide u rok službe - ispričao je Đorđević na Instagram druženju s fanovima.

Stojan je diplomirao na FDU 2011. godine u klasi Dragana Petrovića Peleta s predstavom "Neke devojke", a 2013. godine je završio master studije, takođe na odseku glume, sa predstavom "Zoološka priča".

Glumio je i u serijama, kao što su "Miris kiše na Balkanu", u režiji Ljubiše Samardžića, "Ravna gora" Radoša Bajića, "Južni vetar" Miloša Avramovića, ali i u italijanskoj produkciji "Comesario Nardone". Stojan je imao glavnu ulogu u filmu "Inkarnacija".

Serija "Klan" treća je iz radionice "Fajerflaj produkcije", a nastala je uz podršku Telekoma Srbije.

 

Izvor: Kurir

  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu