IMENOVAN NAČELNIK KRAGUJEVAČKOG SUPA: Veteran u ratu sa Šiptarima - iKragujevac


Vesti

Pukovnik Dejan Joksimović, zvanično je imenovan za vd načelnika Policijske uprave Kragujevac, koja pokriva šest centralnih opština u Šumadiji- Kragujevac, Aranđelovac, Topolu, Raču, Lapovo, Batočinu i Knić.

Joksimović je rođen 1968. godine, poreklom je iz Venčana, važi za dobrog i iskusnog policajca, koji je nakon petooktobarskih promena postao načelnik PS Aranđelovac

.Joksimović je učestovao i u borbama protiv šiptarskih terorista zajedno sa policijskom brigadom iz Kragujevca 1998.godine.

Posle Aranđelovca nastavio je profesionalnu karijeru u Beogradu na poslovima u Upravi policije. 

Krajem 2012. godine prijavio se na konkurs za direktora policije, a u međuvremenu je obavljao poslove u mup-u na mesto pomoćnika načelnika Uprave policije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je sastanak sa novopostavljenim načelnicima četiri policijske uprave, u Kragujevcu, Pančevu, Zaječaru i Požarevcu, na kome su prezentovani prioriteti u radu MUP-a, a to su odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i briga o bezbednosti i sigurnosti svakog građanina naše zemlje.

Vulin je novopostavljenim načelnicima poručio da uvek moraju imati na umu da povereni posao obavljaju u službi građana i da ne može postojati jači i preči interes od bezbednosti svakog pojedinca i društva u celini.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu