Danas nešto toplije, ali noćas počinje kiša: Tokom nedelje moguć i sneg u pojedinim krajevima - iKragujevac


Vesti

U Srbiji ujutro u većem delu Srbije očekuje se magla ili niska oblačnost, ponegde i slab prizemni mraz.

Tokom dana očekuje se umereno oblačno sa sunčanim intervalima, ali i relativno toplo za ovo doba godine.

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće tmurno, maglovito i hladnije. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minmalna temperatura od 1 do 7, maksimalna dnevna od 13 do 19 stepeni, u predelima sa maglom i tmurnim vremenom do 10 stepeni.

Krajem dana i tokom noći povećanje oblačnosti, a na severozapadu Srbije očekuje se kiša.

U Kragujevcu umereno oblačno sa sunčaim intervalima, ali i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minmalna temperatura 6, maksimalna dnevna 17 stepeni. Krajem dana i tokom večeri naoblačenje, u toku noći kiša.

Sutra oblačno i hladnije sa kišom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Na jugu i istoku pre podne biće suvo, a na severozapadu Srbije u toku večeri delimično razvedravaje. Duvaće severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 9 do 13 stepeni.

U sredu na severu i zapadu Srbije suvo, a u ostalim predelima kiša, u brdsko-planinskim predelima susnežica i sneg, uz prestanak padavina do kraja danna. U četvrtak i petak suvo. U petak krajem dana sa severozapada naoblačenje, pa se u subotu očekuje oblačno i hladno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sneg.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu