Minjini roditelji podelili dirljiv video napretka male Sofije: Žele da njihova princeza doživi isto - iKragujevac


Vesti

Sofija Markuljević, devojčica koja je ujedinila Srbiju i za čije izlečenje u Americi je prikupljeno 2,1 milion dolara značajno je napredovala.

Sofija je, tako, postala simbol borbe, ali i simbol humanosti, ujedinjene Srbije koja je spremna da pomogne. Postala je, međutim, i simbol nade za sve one roditelje koji još čekaju da prikupe toliku sumu novca da i svojoj oboleloj deci od spinalne mišićne atrofije omoguće da žive.

 

 

Novac za spasonosni lek čekaju mala Lana, Minja, Anika...

Video snimak male Sofije, na kom se vidi njen neosporan napredak u svakom smislu, objavila je instagram stranica za pomoć Minji. Minja je na pola puta. I ne može da sedi. Tužan snimak male Minje Matić prikazali su u nastavku videa. Ali, šansa za izlečenje postoji, iako je Minji sve teže.

Kroz video mole ljude da pomognu da se skupi novac, kako bi i ova slatka devojčica doživela da kao Sofija može samostalno da sedi.

Minja u ovom trenutku ne može ni to, da sedi.

- Minja se opet prehladila, svega mesec dana nakon izaska iz bolnice. Da li je moguće da nas u sred pandemije ponovo to čeka? Odlaskom u bolnicu gde treba da joj pomognu, rizikujemo da se zarazi virusom koji je za nju... ne smem da izgovorim. Ide hladno vreme, zabrane okupljanja, kad treba da udarimo još jače, bazara više neće ni moći biti... Molim Vas sve, kao majka, kao zena, kao prijatelj, kao stanovnik ove planete, kao čovek - molim Vas da pomognete Minji, da ne dozvolimo da ova strašna bolest uzme maha. Samo Vi, koji sad ovo čitate, samo Vi ste ti koji mogu Minji da obezbede život i detinjstvo. Samo Vi - vapaj je majke objavljen na stranici "zaminjinusansu".

Pomozimo Minji

Slanjem SMS poruke: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human845 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732401-90

Uplatom na devizni račun: 160600000073283743
IBAN: RS35160600000073283743
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu