O OVOJ ŠVALERACIJI PRIČA CEO KRAGUJEVAC: Supruga zatekla muža sa švalerkom u automobilu, i zapalila vozilo - iKragujevac


Vesti

Supruga biznismena na zabačenom putu navodno je zapalila auto svog muža, i to u trenutku dok je on bio na švalerki. Dok ceo Kragujevac priča o brutalnoj osveti prevarene žene, u policiji tvrde da je to izmišljotina

Supruga jednog uglednog kragujevačkog biznismena zapalila je njegov automobil u naselju Cvetojevac, i to u trenutku dok je bio u vozilu sa švalerkom! Pomahnitala žena je prosula po muževljevom autu tri litre benzina i zapalila ga, ali su ljubavnici brzo reagovali, izleteli iz auta i pobegli!

O ovom neverovatnom događaju već danima pričaju svi u Kragujevcu, svi portali su preneli tu vest, ali u policiji tvrde da je to sve čista izmišljotina!

Kako bi utvrdili koliko istine ima u ovoj priči, obratili smo se najpre policiji. Oni su nam potvrdili da je jedan automobil zaista zapaljen 1. jula, oko 23.40 na zabačenom putu u Cvetojevcu, na lokaciji koje je među Kragujevčanima poznato kao "švalersko sklonište".

- Prijavljeno je da je izbio požar na automobilu, koji je u potpunosti izgoreo. Intervenisali su vatrogasci i tom prilikom niko nije povređen, pa nije ni pozvana služba Hitne pomoći. Policajci su obavili uviđaj, ali pored zapaljenog auta nisu zatekli vlasnika, niti bilo kog drugog. Sačinjen je zapisnik o tome, a auto je odveden na vanredni tehnički pregled. Sve ostale priče da je neka ljubomorna žena zapalila auto dok su u njemu bili njen muž i njegova švalerka obična su glupost - ističe naš izvor iz policije.

Na drugoj strani, mnogobrojni Kragujevčani uvereni su da je priča o paljenju auta nevernom mužu istinita, ali je pomenuti "uticajni biznismen" navodno intervenisao da se ne pokrene istraga, a sve kako bi suprugu, nakon svega, spasio robije. Takođe je, kako tvrde upućeni, želeo i da ceo slučaj sakrije od medija.

Prema tom scenariju, u centru skandala je ugledni građevinski preduzimač iz Kragujevca, star 40 godina, čija je žena veoma ljubomorna. On je navodno 1. jula bio sa ljubavnicom u automobilu SAAB, novije generacije, a supruga ga je krišom pratila. Dovezao se do Cvetojevca, na putu od Kragujevca ka selu Jovanovac, u blizini gradske deponije. Tamo je oborio sedište i legao na švalerku i dok su bili u ljubavnom zanosu, supruga im je prišla, prosula po SAAB-u tri litre benzina i zapalila ga.

Ne odazivaju se

- Taj biznismen, kog znam iz viđenja, sa švalerkom je odmah izleteo iz zapaljenog auta i svi su se razbežali. Ostavili su auto da izgori, a neko je primetio požar i obavestio je vatrogasce. Ja, kao i mnogi drugi Kragujevčani, ubeđen sam da on ne želi da prijavi policiji ko mu je zapalio auto jer hoće da spasi suprugu krivične odgovornosti. Možda je i slagao policajce da mu se auto sam zapalio tokom vožnje i da je u pitanju običan nesrećan slučaj, pa istraga nije ni pokrenuta - kaže za Informer Kragujevčanin, koji je odlično upućen u događaje u ovom gradu.

Biznismen i njegova supruga, čija imena iz razumljivih razloga ne možemo da objavimo, u petak se nisu odazivali na telefonske pozive. 

 

Izvor: Informer

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu