Oluja, kiša i grmljavina donose nam i prvi sneg: Spremite se za veliki vremenski preokret danas - iKragujevac


Vesti

U toku jutra u severozapadnim, a tokom dana i u ostalim predelim Srbije očekuje se jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz veoma obilne padavine u toku večeri i noći. Na jugu i istoku pre podne biće pretežno sunčano.

Jugoistočni vetar biće tokom dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od 8 do 14 stepeni, maksimalna dnevna od 14 na severozapadu do 24 na jugoistoku Srbije.

U Kragujevcu u toku jutra i prepodneva naoblačenje, od sredine dana sa kišom i pljuskovima. U toku večeri i noći očekuju se veoma obilne padavine. Jugoistočni vetar biće tokom dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 18 stepeni.

U Srbiji sutra oblačno i hladno sa kišom, u toku jutra sa obilnim padavinama. Na planinama se očekuju susnežica i sneg.

Tokom dana u južnim i jugozapadnim, a do kraja dana i u severnim predelima prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Maksimalna temperatura od 8 na severozapadu i zapadu do 17 stepeni na jugu i istoku Srbije.

U sredu toplije sa sunčanim intervalima i ponegde sa kišom. Maksimalna tempertaura do 20 stepeni. U četvrtak i petak novo naoblačenje sa kišom, ponegde i sa pljuskovima sa grmljavinom.

U Beogradu sutra oblačno i veoma hladno sa kišom, u toku jutra sa obilnim padavinama. Tokom dana slabljenje padavina, a do kraja dana i prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.

Maksimalna temperatura do 10 stepeni.

U sredu toplije sa sunčanim intervalima i ponegde sa kišom. Maksimalna tempertaura do 18 stepeni. U četvrtak i petak novo naoblačenje sa kišom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu