Upišite kurs nemačkog ili engleskog jezika, a drugi online kurs dobijate gratis - iKragujevac


Vesti

Kako bi vam zvučalo da saznate da u Srbiji postoji mogućnost da pohađate kurs engleskog ili nemačkog jezika i to po vrlo pristupačnoj ceni, a da istovremeno dobijete mogućnost da potpuno besplatno pohađate jedan od online kurseva koji se nalaze u ponudi?

Sve je to moguće, jer postoji Škola stranih jezika Akademije Oxford u Kragujevcu, koja upravo takvu ponudu ima za sve zainteresovane, kako za odrasle polaznike, tako i za decu.

Povoljne cene kurseva engleskog i nemačkog jezika

Ne samo da se kursevi stranih jezika organizuju na visokom nivou kvaliteta, nego ih prati i cena, koja se smatra vrlo povoljnom, ako se uzme u obzir kvalitet stručnog kadra i samih edukacija.

Da bi kurs engleskog jezika za odrasle, ali i nemačkog i svih drugih koje u ponudi ima Škola stranih jezika Akademije Oxford u Kragujevcu bio organizovan maksimalno kvalitetno, posebna pažnja se obraća na neprekidnu edukaciju stručnog kadra.

Prema pravilima, koja podrazumeva CEFR (The Common European Framework for languages), to jest Zajednički evropski referentni okvir za jezike, se organizuje i kurs nemačkog jezika, kao i engleskog i ostalih jezika, koji su zastupljeni u ponudi. U skladu sa tim standardom je određeno da kandidati imaju mogućnost da izabrani krus pohađaju na jednom od ukupno 6 nivoa. Nakon osnovnog ili početnog, odnosno višeg početnog, to jest A 1 i A 2, slede niži i viši srednji nivo, odnosno B 1 i B 2. Kandidati koji imaju dovoljno znanja, pohađaju nivoe C grupe, to jest niži i viši napredni nivo.

Po završetku određenog nivoa će svako od njih steći sertifikat, koji je zvanično priznat i moći će da ga koriste kad god je potrebno da dokažu na kom nivou poznaju engleski ili nemački jezik.

Međutim, ako ste mislili da je to celokupna ponuda, imamo još jedno iznenađenje za vas!

Svako ko bude upisao kurs nemačkog jezika ili engleskog stiče mogućnost da pohađa jedan online kurs po izboru i to potpuno besplatno. Izuzev mogućnosti da pohađa online kurs za upoznavanje sa mapama uma, polaznicima je ponuđena i mogućnost da pohađaju online obuku za organizaciju učenja, kao i kurs kreativnog pisanja za decu. Treba napomenuti i da je ponudom obuhvaćena i online obuka za upravljanje vremenom, zatim za kreativno pisanje i za brzo čitanje. Ko želi da poboljša veštine prezentovanja, to može učiniti pohađanjem specijalizovanog online kursa koji se tom temom bavi. Još je dostupna i online obuka za tehnike pamćenja, zatim poslovne komunikacije, kao i online kurs pisanja za web ili blog.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za najmlađe

Kada su u pitanju najmlađi polaznici, Škola stranih jezika Akademije Oxford u Kragujevcu ima u svojoj ponudi i obuke stranih jezika za njih.

Maksimalno se prilagođava kurs nemačkog jezika za decu, ali i engleskog potrebama i uzrastu polaznika. Dobro je poznato da se u tako ranom uzrastu deca teško mogu zadržati na jednom mestu, te da najbolje uče kroz aktivnosti koje su im bliske. Upravo iz tog razloga se stručnjaci, koji vode kurseve stranih jezika za decu trude da gradivo prilagode afinitetima mališana. Dokazano je da će na taj način mnogo lakše usvojiti znanja, koja su usklađena sa nastavnim programom.

Budući da mališani tokom edukacije stiču osnovna znanja, to će svako od njih ko bude pohađao kurs engleskog jezika za decu, na primer biti u prilici da ih kasnije nadogradi, naravno ako to bude želeo.

Upisivanje na kurseve engleskog ili nemačkog jezika

Svim zainteresovanima je na raspolaganju nekoliko mogućnosti za upis na kurseve nemačkog ili engleskog jezika za odrasle ili decu.

Da napomenemo odmah da je radno vreme Škole stranih jezika Akademije Oxford u Kragujevcu svakog radnog dana u periodu od 08 do 21 h, kao i subotom od 09 do 14 h. Kome tako više odgovara, prijavu može izvršiti i direktno u školi, koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića broj 23.

Otvorena je mogućnost i za prijavljivanje putem telefona na brojeve 034 20 55 67 ili 069 10 80 584, kao i na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

S obzirom na to da je epidemiološka situacija trenutno povoljnija, to je za sada predviđeno da kursevi nemačkog i engleskog jezika za decu i odrasle budu organizovani u prostorijama škole, na uobičajeni način. U slučaju da dođe do eventualnog pogoršanja epidemiološke situacije i donošenja novih mera, nastava će biti organizovana u skladu sa time, a polaznici će o promenama biti obavešteni na vreme.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu