IT Akademija Himera organizuje dan otvorenih vrata: Ostvari 10% popusta na sve kurseve I 50% na letnju školu - iKragujevac


Vesti

Dan otvorenih vrata IT Akademija „Himera” biće organizovan u sredu, 1. jula, od 18 do 20 časova, u prostorijama „Himere” u Karađorđevoj ulici broj 15b, u Kragujevcu.

Upis je u toku! Ostvarite 10% popusta na sve kurseve!

Zainteresovani će biti u prilici da se upoznaju sa profesorima i kursevima koji su u toku, kao i sa okruženjem i prostorom za rad.

IT akademija ,,Himera” poklanja mesec dana besplatnog kursa iz osnova Web programiranja za 40 učenika od 10-15 godina, sa kojima rade predavači sa licencom i organizuje letnju školu za starije u kojoj će savladati osnove HTML/CSS u trajanju od 20 sati sa popustom od 50% po ceni od 3000 dinara.Poklon djacima.jpgletnja skola.jpgU TOKU JE I UPIS NA KURSEVE:

Letnja škola – osnove HTML/CSS-a / mesec dana / 20h / cena 3000 RSD
JavaScript - Trajanje 5 meseci / 80 sati / cena 7000 RSD mesečno
PHP
- Trajanje 7 meseci / 100 sati / cena 9000 RSD mesečno
Laravel – Potrebno znanje objektno-orijentisanog programiranja / 3 meseca / 40 sati / cena 9000 RSD mesečno
QA - Automatizovano testiranje aplikacija / 4 meseca / 50 sati / 7000 RSD mesečnoucionica.jpg

Akademija pruža rad sa predavačima koji imaju veliko radno iskustvo u IT industriji i u nastavi, realan fond časova, kako bi svaki polaznik stekao adekvatno znanje, mogućnost polaganja završnog ispita sa partnerskom ustanovom Visokom Tehničkom Školom Strukovnih studija u Kragujevcu i dobijanje validnog sertifikata priikom zaposlenja.
Prednosti Akademije su broj polaznika (do 10 polaznika po programu) i garantovan rad u realnom okruženju u kome se izrađuje softver.

,,Himera” vas poziva da dođete i uverite se sami u kvalitet našeg rada

Sve informacije na:
064/2866004
Karađorđeva 15b
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.himera.rs

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu