Nevreme odnelo semafor u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Jako nevreme praćeno grmljavinom i obilnom kišom u toku noći uslovilo je brojna oštećenja na zelenilu, poljoprivrednim gazdinstvima i putnoj infrastrukturi širom Srbije.

Obilna kiša nije mimoišla Kragujevac a u noćnim satima olujni vetar i padavine pokidale su drvo platana koje se srušilo na semafor u ulici dr Zorana Đinđića.

Ekipa Javnog komunalnog preduzeća „Šumadija“ otklonila je oštećeno drvo sa ulice kako bi se saobraćaj nesmetano odvijao a narednih dana biće popravljen novi semafor.

Olujni vetar i obilne padavine u toku noći kidali su grane sa stabla platana koje su potpuno uništile vertikalnu signalizaciju.

Odmah po završetku poslova koje obavlja sektor „Zelenila“ u ovom javnom komunalnom preduzeću ekipe iz sektora „Niskogradnje“ nastaviće sa radovima u saniranju vertikalne signalizacije kako bi se saobraćaj u ovom delu grada odvijao nesmetano.

Drvo platana u ulici dr Zorana Đinđića koje se nalazilo na samom uglu ulice koja se spaja sa Lepeničkim bulevarom potpuno je oštetilo semafor.

Tokom jesenje sadnje biće posađeno novo stablo koje će upotpuniti drvored na ovoj lokaciji.

 

Izvor: rtk

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu