Kiša, vetar i još jedan nestvarno topao zimski dan: Maksimalna dnevna temperatura i do 20 stepeni - iKragujevac


Vesti

U Srbiji ujutro vedro, ponegde sa maglom i mrazom. Tokom dana pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, ali uz povećanje oblačnosti sa severa.

U toku večeri i noći u severnim predelima očekuje se kiša. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar, u Bačkoj, Sremu, Mačvi, Podrinju i na planinama i jak.

Minimalna temperatura od -5 na jugu do 3 stepena na severu Srbije, maksimalna dnevna od 10 stepeni na jugu i istoku do 17 na severu Srbije, u Podrinju i do 20 stepeni.

U Kragujevcu nakon vedrog jutra, tokom dana pretežno sunčano i relativno toplo za ovo dooba godine, uz povećanje oblačnosti.

U Srbiji sutra promenljivo oblačno i dalje toplo za ovo doba godine, ponegde sa kišom, na planinama sa snegom. Tokom dana očekuju se i sunčani intervali. Maksimalna temperatura do 16 stepeni.

Prekosutra na severu uglavnom suvo, a u ostalim predelima sa kišom, na planinama sa snegom. Biće svežije. Maksimalna temperatura od 8 do 12 stepeni.

U četvrtak na severu sunčano, a u ostalim predelima uz više oblačnosti, a na jugu i istoku sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. U petak sa severozapada novo prolazno naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10 stepeni.

U sredu uglavnom suvo, a u četvrtak i sunčano. Maksimalna temperatura do 10 stepeni. U petak prolazno naoblačenje sa kišom.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu