SREĆAN ROĐENDAN IKRAGUJEVAC: Posle punih šest godina IKRAGUJEVAC je PRVI NAJPOSEĆENIJI portal u Šumadiji - iKragujevac


Vesti

Kada je pre šest godina pokrenut portal ikragujevac.com, očekivanja su bila velika. Ipak, i najoptimističniji scenario bio je da se ikragujevac.com nađe u top 5 sajtova u Šumadiji, odnosno u Kragujevcu u naredne 2-3 godine. Danas, šest godina od pokretanja, ikragujevac.com je prema zvaničnim podacima specijalizovanih portala koji mere popularnost i posetu svih sajtova na svetu SemRush i SimilarWeb postao prvi najčitaniji portal u Šumadiji i tako prevazišao sva očekivanja.  

Prema poslednjim zvaničnim podacima specijalizovanog portala SemRush, u oktobru, portal ikragujevac.com je ubedljivo prvi i najposećeniji portal u Šumadiji a takva tendencija je ista od početka 2018 godine. U poslednjih mesec dana je takođe postignut rekord sa više od 700000 otvorenih strana i preko pola miliona poseta!

semrush.jpg

SimilarWeb je portal koja pruža usluge veb analitike za preduzeća. Kompanija svojim korisnicima nudi informacije o obimu prometa svojih klijenata i konkurentima; izvori upućivanja, uključujući analizu ključnih reči; (npr. vreme provedeno na sajtu, prikazi stranica, stopa odbitka), gde se na kraju meri popularnost sajta a gde broj predstavlja mesto u svetu koje portal ima, tako da je ikragujevac ubedljivo prvi i po njihovim složenim parametrima, a gde je prvi sledeći (uslovno rečeno) konkurent u Šumadiji, 1000 mesta slabije rangiran u Srbiji 

ikragujevacsimilarweb.jpg

Takođe, po podacima Facebooka, objavljeni sadržaj iKragujevca na toj društvenoj mreži duplo više je šerovan nego prošle godine, a gde sada fan stranica ima preko 61 000 lajkova. Rast se beleži i na twitteru kao i na instagram mreži ...

Ovaj odličan rezultat došao je kao najbolji rođendanski poklon čitavoj redakciji portala IKRAGUJEVAC, koji su ovaj uspeh postigli uz bezrezervnu podršku naših sugrađana a bez kojih ovaj rezultat ne bi bio moguć.

Zbog Vas postojimo, zbog Vas ćemo biti još bolji!

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu