KRAGUJEVAC: Ubio ga iz ručno pravljenog pištolja a kaže da je hteo da ga zaplaši samo - iKragujevac


Vesti

Aleksa Miloradović (21), zvani Leka, uhapšen je dva sata nakon ponoći ispred zgrade u kojoj živi u Kragujevcu zbog ubistva Radoša Joksimovića (30), priznao je da je u bašti restorana "Neptun" u Kragujevcu ubio Radoša Joksimovića (30), MMA borca i boksera. Mladić je u Joksimovića ispalio jedan metak, jer mu se pištolj zaglavio, a onda je pobegao.

Miloradović je ispred poznatog restorana u naselju Vašarište došao na skuteru, na glavi je imao kacigu.

Prišao je Joksimoviću, koji je sedeo sa još četvoricom gostiju za istim stolom, i iz ručno prepravljenog pištolja kalibra devet milimetra mu pucao u grudi. Pokušao je još jednom da puca, ali mu se metak zaglavio u cevi. Zatim je seo na motor i pobegao s lica mesta.

Joksimović je pokušao da se odbrani dizanjem stola i bacanjem čaša.

On je na saslušanju u prisustvu tužioca i advokata u potpunosti priznao krivično delo i do detalja objasnio šta je uradio.

- Miloradović je kao motiv ubistva naveo osvetu. Naime, njega je pre nekoliko meseci MMA borac pretukao i on je hteo da ga "zaplaši". Ubica se na saslušanju branio rečima da "nije imao nameru da ga ubije", već samo da mu se osveti za batine koje je dobio - dodaje naš izvor blizak istrazi.

Tokom istrage su pronađeni pištolj, skuter i kaciga koju je nosio sa sobom.

Radošu Joksimoviću, koji je teško ranjen prebačen u Klinički centar, nije bilo pomoći i izdahnuo je na putu za bolnicu.

radosjoksimovic9.jpg

Kako kažu svedoci ovog teškog i isplaniranog ubistva, Joksimović je pokušao da se odbrani, podigao sto i bacio ga na napadača, ali nije uspeo da izbegne metak. Konobari koji su pritrčali da mu pomognu, pre dolaska hitne pomoći, kažu da su videli da mu iz usta ide krv, a da puls nisu osetili.

Uhapšeni "Leka" policiji je odranije poznat zbog razbojništava, nasilničkog ponašanja i po krivičnim delima koja su vezana sa trgovinu narkoticima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu