NOVI IZVOĐAČI NA ARSENALU: Obezbedite kartu na vreme! - iKragujevac


Vesti

„Orthodox Celts“, Kerber, Ritam nereda, Brkovi, Kanda, Kodža i Nebojša sa „Hornsman Coyote“-om, Bolesna štenad i „Electro Vampires“ novi su izvođači koji su potvrdili nastup na Arsenal Festu 07.

Prve večeri, odmah nakon legendarnog „Anthrax“-a, na Glavnoj bini nastupiće Kerber, vlasnici hitova „Mezimac“, „Ratne igre“, „Hajde da se volimo“ i „Mama, tata“, kojima će ovo biti prvi nastup na Arsenalu.

Žestok program na Glavnoj bini, 22. Juna, zatvaraju „Orhodox Celts“, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom „Many Mouths Shut“. Iste večeri na Gardenu, gde sviraju i legendarni pankeri Buzzcocks, dolazi njihove novosadske kolege Ritam nereda, koji obeležavaju 30 godina rada.

Druge večeri Arsenala, 23. juna, Garden će ulepšati svirka kultnih folk-pankera Brkova, a 24. juna ovde dolaze Bolesna štenad i grčki gotičari „Electro Vampires“. Poslednje večeri Arsenala, 24. Juna, program na Glavnoj bini, nakon nastupa Škrtica, Skindred i „DubFX“, zatvoriće KKN sa „Hornsman Coyote“-om. Završnica Arsenala na Gardenu pripašće Kralju Čačka, Urban&4 i Rambu Amadeusu.

Sledi narednih nedelja objava još imena…

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.000 dinara, a komplet za sve tri večeri 1.800 dinara. Međutim, od subote, 13. maja, pojedinačna ulaznica biće 1.300 dinara, a komplet 2.300 dinara.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu