OTRČAO U SMRT: Željko žurio na posao sa sahrane i poginuo!!! - iKragujevac


Vesti

Željko je u utorak ispratio na večni počinak majku svog druga, a onda požurio sa groblja da se vrati na radno mesto u vojnom zavodu, da bi stradao samo sat kasnije.

- Željko je u utorak ujutro otišao na posao, ali je, uz dopuštenje pretpostavljenih, posle nekoliko sati otišao na sahranu majke svog druga. Sa sahrane se vratio otprilike oko pola dva. Žurio je da se presvuče i ponovo ode na radno mesto. Pitala sam ga zašto se vraća kad je već dobio odsustvo, savetovala sam ga da iskoristi to, da se odmori malo jer je stalno u žurbi, a on mi je odgovorio: „Ma, moram da idem, znaš da poslednjih nekoliko dana imamo mnogo posla“. I eto, vratio se na posao oko dva, a sat kasnije eksplozija mu je ugasila život! Eh, da nije bio toliko odgovoran, da me je poslušao, da nije otišao... - u neverici vrti glavom Željkova sestra Gordana.

Nikolić je sedam godina bio samohrani otac. Odgajao je ćerke Tatjanu (19) i Tijanu (12) i brinuo o majci Jelici (74). Ćerke su ga obožavale, jer je bio izuzetno posvećen otac, a Tijana mu je bila posebno privržena. U jutro kobnog dana, pre Željkovog polaska na posao, neprestano ga je grlila i ljubila.

(Izvor: Kurir)
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu