IZUVA IZ CIPELA: Bojan iz Kragujevca može biti svetska zvezda! (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

U subotu, 25. februara u emisiji Pinkove zvezde prvi u grupi predstavio se Bojan Pavlović iz Kragujevca. On ima 17 godina i predstavio se pesmom Olivera Dragojevića ”Cesarica”.

Ovo su komentari žirija:

– Bravo! Svetsko, a naše! Ono prošli put nije bila pesma za tebe. Sada si nas izuo iz cipela, ja ne znam kako ću posle da ih obujem – objasnila je Zorica.

– Pevaš – ubijaš! Drzak si i takav treba biti na estradi. Izabrao si dobru pesmu i ti si jedan moj favorit – dodala je Dara.

– Od ovog trenutka je za mene počela ova emisija. Mogu da ti dam kompliment da si otpevao pesmu bolje od Olivera Dragojevića – istakla je Maja.

– Ja Olivera strašno volim da slušam. Jedan je od retkih čiji CD imam u kolima. Pevačica je i izuzetno poštujem njega kao pevača. Ali Bojane, tako se bori na ovoj pozornici. Tako se stiče i popularnost i ime i prezime. Ti stvarno izuzetno pevaš – rekao je Šaban.

– Pozdrav za profesora koji sjajno radi sa tobom, svaka čast. Svaka čast i tebi na glasu i interpretaciji. Uvek nas iznenadiš i moram ti priznati da je to umetnost. Svaka čast i na tome – kazala je Dragana Mirković.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu