NE PROPUSTITE LUDI PROVOD: Deda Mraz stiže i u Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Nova Godina samo što nije! Možda još niste odlučili gde ćete ići na provod, ali verujemo da znamo gde će vaši ljubimci biti, dragi Kragujevčani!

Deda Mraz stiže u šoping centar Kragujevac "Plaza" u nedelju 11. decembra, tačno u 14 časova, da uveseli sve ljubimce Kragujevca. Paketići, fotografisanje sa Deda Mrazom i druženje sa veselim drugarima, to sve čeka divne ljubimce našeg grada. I ne zaboravite, pozvani su mezimci svih vrsta – kuce, mace, morski prasići, papagaji, hrčci, feretke, apsolutno svaki ljubimac.

Ukoliko smatrate da su ove godine vaši najbolji prijatelji bili dobrog vladanja i da su vas sve slušali, onda zaista morate da ih iznenadite jednom ovakvom žurkom. Ne samo da će dobiti preukusan paketić i fotografiju sa najpoznatijim dekom na svetu, već i šansu da postanu jedan od njegovih 12 pomoćnika, i tako osvoje vredne nagrade!

I ove godine vas, kao i do sada, pozivamo da ulepšate novogodišnje praznike i onima kojima je to najpotrebnije – napuštenim kucama i macama Kragujevca. Stare igračke vaših ljubimaca, povoci, amovi, prostirke, krevetići, poslastice, hrana, šta god možete, donesite, a oni će vam biti beskrajno zahvalni.

Ovo nije sve, jer će vas na ovom događaju čekati još sadržaja, koji će posebno biti interesantni najmlađim ljubiteljima životinja, kao i njihovim mamama i tatama.

Isti dan će biti projekat „Plavi pas“, koji ima za cilj da nauči mališane kako pravilno da se ophode prema psima, kao i fondacija Sergeja Trifunovića za pomoć najmlađima „Podrži život“.

Obavezno se prijavite za druženje sa Deda Mrazom, on jedva čeka da se upozna svakog vašeg ljubimca.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu