Oktobarski zdravstveni dani 2016. u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

U organizaciji podružnice Srpskog lekarskog društva a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca danas su počeli 41. Oktobarski zdravstveni dani.

 Ove godine kongres je otvorila Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu koja je čestitala zaposlenima u sistemu zdravstvene zaštite jer i pored nedovoljnog broja zaposlenih postižu se visoki rezultati a upravo rad i angažovanje zaposlenih u zdravstvu doprinosi uspešnosti i reformama sistema zdravstvene zaštite.
Teme dijagnostike, lečenja i rehabilitacije reumatskih oboljenja na dvodnevnoj manifestaciji okupiće 47 predavača i više od 1500 učesnika što je svrstava u sam vrh zdravstvenih skupova u Srbiji – rekao je prof. dr Ranko Golijanin, predsednik Okružne podružnice Srpskog lekarskog društva.

Plaketu Srpskog lekarskog društva zameniku gradonačelnika Ivici Momčiloviću uručila je prof. dr Radojka Kocijančić, generalni sekretar Akademije medicinskih nauka Srpskog lekarskog društva. Na svečanom otvaranju Oktobarskih zdravstvenih dana uručena je povelja Kliničkom centru Kragujevac, diplome i zahvalnice najznačajnijim naučnim, medicinskim i zdravstvenim institucijama. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu