NEVEROVATNO: Lažni Vučićev savetnik optužen i za SILOVANJE - iKragujevac


Vesti

Kragujevački prevarant Zvonko Cvetković (62), najpoznatiji kao "lažni Vučićev savetnik", u svom rodnom mestu poznat je kao džentlmen "dvorskih" manira i dubokog džepa, ali i kao osoba optužena za silovanje.

Cvetković, koji je uhapšen prošlog četvrtka jer se lažno predstavljao kao savetnik premijera Vučića i na račun te obmane od žrtava uzeo 30.000 evra i 350.000 dinara, u naselju Pivara u kom je rođen važi za čoveka koji je uvek mogao "da završi svaki posao".

Prema rečima meštana, njegove veze dosežu do Vlade, guvernera Narodne banke, kliničkih centara širom srbije i vrhova pravosuđa.

Automobil "citroen C5” sa rotacijama na krovu - kojim se služio da obmane žrtve - kupio je pre dve godine, a rotaciju je nabavio na lokalnoj buvljoj pijaci.

Ovaj Kragujevčanin je završio Srednju metalsku školu, i nekada je radio u fabrici "Zastava", koju je, međutim, napustio već u prvom talasu otpuštanja, uzevši otpremninu. Iza sebe ima dva braka, a u prvom je dobio jedno dete. Iako se njegovi izvori primanja ne znaju, napravio je jednu od lepših kuća u pomenutom kragujevačkom naselju.
Mračni deo biografije

Mračni deo njegove biografije počinje 2006. godine kada je, kako saznajemo, bio okrivljen pred kragujevačkim sudom za silovanje studentkinje Medicinskog fakulteta.
Tada je proveo i određeno vreme bio u pritvoru, ali je, na koncu, oslobođen svih optužbi i od države je naplatio veliku odštetu. Njegova krivica nikada nije dokazana, i pored toga što je devojka sudu priložila i snimke iz jednog hotela u Jagodini, u kom se navodno dogodilo silovanje.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu