"Omiljeno" mesto Kragujevčana za TUČU? - iKragujevac


Vesti

Nemogućnost  rešavanja međusobnih konflikata pojedinaca, i širenje njihovog nezadovoljstva na većinu ili određenu grupu, često dovodi do nepremostivih prepreka, a kasnije i do eskaliranja nasilja. 

NOĆNI ŽIVOT U KRAGUJEVCU: Tuča u Porti!

 Obeležavanje teritorije, pripadnost određenoj "bandi" , iskazivanje moći grupe nad drugim grupama, ispoljavanje agresivnost samo su jedna od karakteristika, grupom ljudi koji "vladaju " određenim naseljem.Tako u Kragujevcu, itekako popularna "Štajga"  mesto za tuču mnogih Kragujevčana, od najmlađih do onih koji u kasnijim godinama života žele da budu "vođe" manjeg ili većeg broja ljudi, i time zadovoljavaju svoju sujetu ili osećaj nemoći.

KRVAVA TUČA U KRAGUJEVCU: Maloletnik izboden nožem!

Prema rečima psihologa, mladići koji ispoljavaju bilo koji vid naselja , nad slabijima od sebe, su uglavnom pojedinci koji su tokom detinjstva bili maltretirani , suočeni sa strahom ili sami bile žrtve nasilja. Svakako, činjenica da je vršnjačkog nasilja sve više, i da je na nama kao društvu da potrudimo da ga eliminišemo i svedemo na minimum.

 Ova naselja su leglo KRIMINALA u KRAGUJEVCU!

 

Ono što je poražavajuće, jeste da u tučama  postoje svi mlađi i mlađi učesnici, uglavnom oni koji svoje "idole"  vide kroz razne oblike filmova sa motivima nasilja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu