Biciklistička radionica za decu (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Radionica o bezbednom učešću dece biciklista u saobraćaju biće organizovana u nedelju, 25. septembra 2016. godine od 11 do 14h, na Poligonu za pešake i bicikliste, koji se nazali u Velikom parku, ispod zatvorenog bazena, tzv. Karting staza.

Radionice se održavaju u malim grupama, traju oko 30 minuta, a decu će učiti članovi Sekcije za bezbednost saobraćaja Politehničke škole, profesori i učenici sa smera za drumski saobraćaj.
Radionice su praktične, pored kratkog teorijskog dela, deca će učiti kroz simulacije saobraćajnih situacija u kojima učestvuju biciklisti.
Radionice su, pre svega, namenjene deci viših razreda osnovne škole, ali i deci nižih razreda osnivne i mladima.

Projekat je podržan od strane Ministarstvo Gradjevinarstva, Saobracaja I Infrastrukture i Grad Kragujevac, a aktivnosti sprovodi Udruženje Interaktiv u saradnji sa Sekcijom za bezbednost sabraćaja Politehničke škole i Agencijom za bezbednost saobraćaja
U zavisnosti od interesovanja, radionice će biti ponovljene tokom septembra i oktobra 2016.
Prijave - dovoljno je tokm vikenda dođete i prijavite se na licu mesta, kada će biti formirane grupe
Inače, tokom 2015. godine, ovaj deo Velikog parka preuređen je i pretvoren u Poligon za edukaciju za bezbednost u saobraćaju. Postavljeo je 68 saobraćajnih znakova, info table, iscrtana horizontalna signalizacija... Ove godine obezbeđen je i semafor.

Za dodatne informacije pisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili porukom na stranici Udruženja Interaktiv
Program je besplatan za sve učesnike.

Evo kako je današnja radionica protekla 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu