U Kragujevcu PRODAVAČICE LJUBAVI daju SNIŽENJA za penzionere - iKragujevac


Vesti

Na teritoriji Kragujevca svakoga dana se uličnom prostitucijom bavi oko 20 žena, a kako pokazuje evidencija policije, među njima ima zaraženih hepatitisom i sidom. One ordiniraju uglavnom na potezu između sportske hale „Jezero“ i „Metroa“, a svoje usluge naplaćuju od 1.500 do 2.000 dinara, i promene oko pet partnera za veče.

Prodavačice ljubavi koje ordiniraju u tom gradu mlađim mušterijama seksualne usluge naplaćuju po višoj tarifi, a starijima, naročito penzionerima, po nižoj, dok se specijalne želje klijenata vrednuju po posebnom cenovniku.

Makroi su najčešće članovi porodica tih devojaka i žena iu oni bludno paze da stvari s mušterijom ne bi krenule naopako. Kad je reč o izboru lokacije, mašti i iznenađenju nema kraja.
Ono što pak najviše zabrinjava u celoj priči jeste što se prostitucijom bave deca, đaci i studenti jer je, prema nekim podacima, prosečni uzrast devojaka koje počinju da se bave prostitucijom između 14 i 18 godina.

Kako je pokazalo istraživanje JAZAS-a, u Kragujevcu ima i prostitutki koje dolaze iz Beograda, Jagodine, pa i iz Crne Gore. To čine da bi prikrile čime se bave. Jedan Kragujevčanin se i oženio prostitutkom koju je upoznao kada je tražio usluge od nje.

Slučaj dve maloletne učenice srednje škole, koje su, kako je policija razotkrila, navođene da se bave prostitucijom, šokirao je javnost 2008. godine. U policiji, one su dovedene u zabludu da će, ako se „druže“ sa imućnim ljudima, imati lep život i zaraditi novac. Kada je jedna od njih videla da mora da pruži seks za novac, sve je prijavila policiji. Inače, srednjoškolke koje su na to pristajale uzimale su po 1.000 dinara za oralni seks.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu