Rešavanje problema javne rasvete - iKragujevac


Vesti

Gradsko veće grada Kragujevca je na osnovu zahteva Mesne zajednice Stragari usvojilo Zaključak o preduzimanju mera na rešavanju problema javnog osvetljenja u toj mesnoj zajednici.

Reč je o rešavanju problema javne rasvete na prostoru stočne pijace i dečijeg sportskog terena.

Zaključak je izrađen u skladu sa odobrenim sredstvima za realizaciju Ugovora o usluzi održavanja javnog osvetljenja na gradskom području grada Kragujevca za 2016. godinu koji je grad Kragujevac zaključio sa SZR “Gorionik“ Malo Crniće.

Članovi Gradskog veća usvojili su i Zaključak o preduzimanju mera na dodatnom uređenju zelenih površina u Velikom parku. Vrednost posla koji će biti poveren Javno komunalnom preduzeću “Zelenilo“ je oko 600 000 dinara.

Gradsko veće grada Kragujevca, na danas održanoj sednici dalo je i saglasnost na Odluku Nadzornog odbora JKP “Gradske tržnice“ o dugoročnom kreditnom zaduženju u iznosu od 93 000 000 dinara.

Reč je o dva dugoročna kredita, kreditu za refinansiranje svih kreditnih obaveza i dugoročnom kreditu za trajna obrtna sredstva. Odluka je doneta u skladu sa Programom o izmenama i dopunama programa poslovanja JKP “Gradske tržnice“ za 2016.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu