Ovo će vam se svideti: Location4me startuje iz Kragujevca! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Želite da nađete mesto za Vas? Ne znate šta Vam je u blizini? Koji je najjefitniji zubar, gde je najbolje vino? Ove odgovore pruža Vam Location4me mobilna i web aplikacija. Sve što može da Vam zatreba na jednom mestu i u najviše 4 klika, bilo da ste turista ili istažujete svoje mesto, location4me je prava aplikacija za Vas. 

Trenutno je aktivna web aplikacija na sajtu www.l4m.rs, a može se skinuti i aplikacija za Android telefone, iOS aplikacija je u fazi testiranja i biće na mreži za 15 dana

Ovim putem želimo da se zahvalimo Snežani Milosavljević i kragujevačkom fotografu Zoranu Petroviću kao i GTO Kragujevac koji su prepoznali potencijal aplikacije location4me i sa kojima smo napravili saradnju o zajedničkoj promociji. Takođe želimo da se zahvalimo i kragujevačkom dizajneru Darku Maniću na odličnoj saradnji.

Aplikacija startuje iz Kragujevca, baza se svakodnevno popunjava i molimo posetioce za strpljenje. Cilj je da se do kraja godine popuni kompletna Srbija, a naredne godine da se pojavi i u regionu. Iza ovog projekta stoje mladi ljudi, trenutno je aktuelna prva verzija, ali već je planirano u sledećim verzijama da se uvede još inovativnih opcija. Ovom prilikom se takođe pozivaju mladi programeri koji se bave PHP programiranjem ili izradom mobilnih aplikacija da pošalju svoj CV ukoliko žele da se priključe L4M timu. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu