DONACIJA za Crveni krst - samo ako PROĐE TIKET!? (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Direktor mlađih kategorija KK kluba Partizan eventualni dobitak usmeriće za Crveni krst iz Kragujevca! 

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković uspešno je istipovao tri para Lige šampiona, ali kiša u Mančesteru uticala je na to da njegov tiket još ne bude dobitan. Ukoliko večeras, na odloženoj utakmici Mančester Siti - Menhengladbah dođe 3+, iskusni trener postaće 18. dobitnik u našoj akciji.

A danas tipuje centar legendarne generacije Partizana koja je pokorila Evropu Zoran Stragi Stevanović, koji je odmah prihvatio poziv MOZZART Sporta da učestvuje u humanitarnoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ kompanije MOZZART.

Stragijeva želja je da se priključi kolegama košarkašima Stefanu Birčeviću i Marku Simonoviću koji se nalaze na spisku dobitnika i koji su zaslužni što ukupna suma koju MOZZART donira humanitarnim organizacijama iznosi 658.962 dinara.

Na raspolaganju bivšem centru Partizana našle su se utakmice prvog kola takmičenja po grupama u Ligi šampiona. Evo humanitarnog listića koji je sastavio funkcioner crno-belih.

Na tiketu prvo se našla utakmica Juventus - Sevilja. Juve je prvi u Aeriji A s maksimalnim učinkom. Od utakmica kluba iz Torina, iz faze priprema, treba izdvojiti nerešen rezultat sa Espanjolom, 2:2. Sevilja ima dva trijumfa i jedan remi. Drugi su u Španiji odmah iza Reala. Međusobni skor 2-0-1, Stara dama dva puta slavila sa 2:0 i 2:1, uz jedan minimalac Sevilje.
„Prvo bih pokušao sa golovima, 3+“, započinje tipovanje humanitarnog tiketa Zoran Stevanović.

Rođeni Kragujevčanin je za sledeći par odabrao meč Real Madrid - Sporting. Kraljevski klub je u poslednjem kolu Primere bio ubedljiv protiv Osasune (5:2). Pre toga je gazio redom Seltu, Sosijedad, Rems, Sevilju… I gosti su ubedljivo prvi u nacionalnom prvenstvu, četiri trijumfa, jedan nad Portom. Ova dva kluba su odigrala jedan prijateljski meč i bilo je 5:3 za četu trenera Zidana.
„Verujem da će biti pogodaka u obe mreže, zato igram GG.“

Kao treću utakmicu nekadašnji košarkaš Beobanke, Prokoma, Igokee, Radničkog… odabrao je duel između Engleza i Francuza, Totenhem - Monako. Oba sastava su se dobro spremila pred ovaj meč jer su nacionalnim šampionatima ostvarila zapažene pobede. Totenhem na ostrvu ne zna za poraz, u vrhu je tabele. Kneževi su prvi, u poslednjih pet utakmica toliko i trijumfa. Prosek golova engleskih Petlova je preko tri, a Monaka skoro pa tri po meču. Međusobni skor je 1-1-1.
„Ponovo bih okušao sreću sa golovima, mislim da će doći 3+.“

Za poslednji par Stragi je odabrao duel Porto - Kopenhagen. Porto ima jedan poraz u domaćem prvenstvu, uz tri pobede. Zmajevi imaju prosek golova nešto preko dva. Danci su drugi na domaćoj tabeli, bez poraza. Prosek golova skoro pa dva. Dva kluba se nisu sastajala, ali Portugalci sa Dancima imaju pozitivan skor 5-2-1.
„I da završim sa golovima, ovde tupujem 2+“, zaključio je MOZZARTOV „Humanitarni tiket u podne“ Zoran Stevanović koji će eventualni dobitak usmeriti za Crveni krst Kragujevac.

 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu