POMOZIMO ŽIVOTINJAMA: Sakupljanje donacija danas kod kafane Balkan - iKragujevac


Vesti

Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ''CRVENA ŠAPA'' organizuje prikupljanje donacija za sve životinje koje traže dom.

Svi ljubitelji životinja mogu danas u periodu od 18h do 20h ispred kafane Balkan pomoći u u lečenju malog psa Ljube i ostalih mališana. Sakupljaju se donacije sa lečenje svih životinja bez doma, takođe može se doneti i hrana za kuce i mace koje su u privremenim domovima. Pozivamo sve sugrađane koji bi želeli da postanu voloteri Crvene šapice i tako pomognu životinjama.

Potrebna je pomoć, štene sa demodeksom, nema smestaj, lečenje će biti dugo, u podmakloj fazi je trenutno. Ako ste u mogućnosti i želite da  pomognete, donacije možete uplatiti na žiro-račun broj: 160-419759-53, sa naznakom: za bolesno štene, Primalac: Udruženje za zaštitu životinja Šumadijskog regiona ''Crvena šapa'', Kragujevac.

Kragujevčani mogu svoje novčane donacije ubaciti i u donatorske kasice koje se nalaze : u veterinarskoj ordinaciji Radicević–Glavna 124, u pet šopu Scooby Doo –Glavna 70, u pet šopu Zoo centar pored TC Radnički, u pet šopu Pluton plus-Dragoslava Srejovića 18/1, u pet šopu ambulante Vetland-Slobodana Perovića 7, u pet šopu Mortimer-Kosovska.
 

Beli,Medena i Panda traže dom.
Stari su oko dva ipo meseca,spaseni sa ulice, naučeni na posip, umiljati i nestrpljivi da nadju zauvek dom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu