BUDIMO HUMANI: U UMMUS-u humanitarna svirka za Marija koji se bori sa teškom bolešću - iKragujevac


Vesti

U petak, 09. septembra, od 20h, održaće se humanitarni muzički događaj povodom podrške teško obolelom Mariju Jurišiću (29) iz Beograda, obolelom od karcinoma kože. 

Jedan je od poznatijih mladih snimatelja srpske filmske industrije. U ovu akciju, pored UMMUS-a, uključili su se i sledeći kultni beogradski klubovi: Bitef Art, Dvoristance, Polet, Zaokret, Showroom Live Belgrade, Elektropionir, Preduzeće, Kenozoik, Vespiccolo, Ladovina, Novinarnii, Bluz i Pivo, Bajlonija i Dve breze. Pozivamo Vas da se uključite i vi! Kutija za dobrovoljne priloge za Marija biće dostupna za donacije i ranije, od 19h, u prostorijama UMMUS-a.

SVI U DAB je kragujevački sastav koji baštini rege-afro prizvuk koji se može utkati i sviti u svaku kompoziciju bilo kog muzičkog žanra. Bend se bavi obradom poznatih hitova današnjice, a specifičnost je u sastavu koga čine: Ivan Stanojević (klavijature), Marko Fimić (gitara), Stojan Arsić (perkusije) i Ana Rajčić (vokal). Ovaj sastav nastupiće u 22:00h - 00:00h.

Pre svirke, od 20:00h d0 22:00h za umirujuće i tople frekvence koje su sposobne da šire skučen prostor, biće zadužen "KATATONIK" zvučni sistem od koga mozete očekivati "roots reggae", "ska", "dancehall" i ozbiljan "dub".
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu