Od 18. do 24. jula pokloni i iznenađenja u okviru letnje kampanje "Duge kolor" - iKragujevac


Vesti

Duga kolor je u saradnji sa kompanijom BEKAMET Kragujevčanima predstavila bogatu paletu svojih proizvoda koji su namenjeni za enterijerne i eksterijerne radove.

Njihova letnja kampanja organizovana je u nekoliko kragujevačkih naselja kada su podeljeni flajeri koji prilikom kupovine njihovih proizvoda omogućavaju i bogate poklone.

Pultove sa reklamnim flajerima Duga kolor u narednim danima postaviće u Pešačkoj zoni kod Teranove, u naselju Stanovo izmedju Drakstora i benzinske pumpe, u naselju Aerodrom kod pekare Vega, i kod kultne kafane Balkan.

U želji da pomognu siromašnim Kragujevčanima u Dugi su odlučili da okreče i urede jedan stan. Njihov izbor je bila porodica Slavice Spasojević koja kao samohrana majka živi sa tri ćerke u kući od 70 kvadrata.

Svi zainteresovani koji žele da okreče svoj životni prostor mogu da nabave potrebne proizvode u prodavnicama Duga kolor u naselju Pivara u ulici Stojana Protića 71 u Korićanima u ulici Kraljevačkog bataljona 216 i u ulici Dragoslava Srejovića 53.

Ukoliko sa sobom ponesu i flajere od 18. do 24. jula očekuju ih pokloni i iznenadjenja. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu