Kragujevcani, pomozite da se pronadje Letica Jovanović: Ako je vidite, ODMAH ZOVITE POLICIJU! - iKragujevac


Vesti

Letica Jovanović iz Ćuprije nestala je 22. juna oko 16 časova, i od tada joj se gubi svaki trag. Prema informacijama koje je dala njena sestra od tetke, Sanja Vujičić, Letica je oko 16 časova otišla iz kuće u nepoznatom pravcu, bez ičega i više se nije vratila.

Letičin ujak,Tomslav Vejković kaže da tog dana, 22. juna, Letici u goste došla je njena ćerka (15) koja živi sa ocem nakon majčinog razvoda. Letica je, inače, rodom iz sela Stubica, a u Ćupriji ima svoj stan.

– Ćerka joj je bila u teretani od 16 sati, a kad je došla u stan oko 18, videla je da majke nema. Ulazna vrata su bila otključana, a kako smo utvrdili, nije ponela ništa sa sobom, čak ni mobilni telefon ni novčanik – priča njen ujak, nadajući se da će se Letica ipak pojaviti.

Njegova ćerka Sanja Vujičić pokušava da pronađe svoju sestru deleći Letičinu fotografiju preko društvenih mreža. Neki su javili da je medicinska sestra viđena u delu Ćuprije, te da je na sebi imala pantalone bež boje i belu majicu.

– Na kamerama koje imaju njene komšije vidi se da Letica negde odlazi, bez ikakve torbe, i stvari. Telefon takođe nije ponela. Navodno su je neki ljudi videli juče na pijaci kako hoda pognute glave, ali ne znamo koliko je to tačno. Nije se pojavila ni na poslu, trebalo je juče da radi dnevnu smenu, jer je medicinska sestra u bolnici. Ne liči na nju da se ne pojavi – rekla je Sanja Vujičić, sestra od tetke nestale.

Svi koji imaju bilo koju informaciju o nestaloj, mole se da se jave najbližoj stanici policije, ili na broj telefona 064/1278147 Sanji Vujičić.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu