SVAĐE u KRAGUJEVCU sve ČEŠĆE, razlog NEVEROVATAN! - iKragujevac


Vesti

Takvo je vreme došlo valjda, ne samo u Kragujevcu, već i u Srbiji, da više nikom ne smete da kažete ništa pa čak i ako mu mislite dobro, jer shvatiće to neko kao uvredu.

KRVAVA TUČA U KRAGUJEVCU:Maloletnik izboden nožem

Postali smo svedoci svakodnevno da su razlozi za svađu postali bizarni, a da te iste svađe dovode do teških posledica aktera koji u njima učestvuju.Pogledajte oko sebe, videćete barem ako ne svaki, onda svaki drugi dan  svađu samo u busevima, oko otvaranja ili neotvaranja prozora, taj oduvek nepoštovan generacijski jaz, nemogućnost barem  i dogovaranja,pa onda svađe na pijacima, u apotekama, pa čak i kod lekara.

 Tuča na ZELENOJ PIJACI: Jedna osoba povređena!

Razlozi za svađu postali su toliko, mogli bi se reći i "nenormalni", čini se da sve više ljudi ima želju da učestvuju u njima, pa da reši "krivi Drinu", ispravi nepravdu, iako je odavnina poznato već da "Krivu Drinu niko ne može ispraviti" i nepravdu niko ne može pobediti.

KRAGUJEVAC: Zbog neispoštovanog dogovora UGRIZAO GA ZA UVO!

Posebno , treba govoriti  o svađama među omladinom, o njihovom terotijalnom obeležavanju naselja, o svađama oko devojke koje kasniju prerastaju u krvave tuče.

Jedno je sigurno, svađa nikome nije donela ništa dobro,upropastićemo zdravlje a zbog čega? Vreme je da svi mi probudimo i uživamo u životu,ostalo nije važno.

TUČA U KRAGUJEVCU: Potukle se zbog košulje od 500 dinara! 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu