Kragujevac: Najava događaja - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za 13. april 2016. godine.

-8,30 sati – Svečani salon zgrade Gradske uprave – Gordana Damnjanović član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja potpisaće ugovore sa udruženjima/organizacijama iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite, o realizaciji Programa kojim se ostvaruju potrebe i interesi građana u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite na teritoriji grada Kragujevca za 2016. godinu. Odlukom Gradskog veća odobrena su sredstva u iznosu od 8.250.000,00 dinara za 17 udruženja/organizacija u oblasti socijalne zaštite i 1.200.000,00 dinara za 4 udruženja/organizacija u oblasti zdravstvene zaštite.

-09,00 sati – Dom vojske – Ministar odbrane Zoran Đorđević i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, u prisustvu rektora Univerziteta u Kragujevcu Nebojše Arsenijevića i dekana FILUM-a Radomira Tomića, obići će kasarnu Radomir Putnik. Nakon obilaska predviđene su izjave za medije.

-10,30 sati – Svečani salon zgrade Gradske uprave – konferencija za novinare na kojoj će Milan Urošević predsednik Skupštine grada najaviti 38. redovno zasedanje gradskog parlamenta.

-12,00 sati – Letnja scena u Velikom parku – dolazak Olimpijskog plamena za školsku Olimpijadu koji će preuzeti plivač Lazar Karić učenik Prve kragujevačke gimnazije. Nakon obraćanja Nikole Uroševića pomoćnika gradonačelnika za sport, Borisava Stankovića generalnog sekretara Saveza za školski sport Srbije i Milutina Stefanovića strelca i olimpijca, biće predstavljeni učenici – učesnici školske Olimpijade u Vranju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu