Hit ponuda u FIAT-u: "Sedi i vozi" - iKragujevac


Vesti

Po prvi put u Srbiji, Fiatovi automobili će od sutra moći da se kupe na dinarski kredit bez učešća! Kompanija "Fiat automobili Srbija" (FAS) spremila je specijalnu ponudu pod nazivom "Sedi i vozi", koju će zvanično predstaviti u Beogradu na sajmu automobila u četvrtak 17. marta.

Akciju pod nazivom "Sedi i vozi" Fiat po prvi put sprovodi u Srbiji i nudi nove automobile na dinarski kredit bez učešća. Ključ u ruke odmah, a otplata kredita maksimalno na rok od sedam godina.

Rata za "fiat punto" je 16.361 dinar mesečno, a za "fiat 500L" 18.131 dinar. Za "fiat pandu" treba izdvojiti 14.501 dinar, dok model "fiat tipo" prodajemo po ceni od 21.779 dinara- kažu iz FAS-a.

U kompaniji Fiat navode da je u pitanju finansijski paket koji omogućava vozačima da postanu vlasnici Fiatovih automobila bez učešća i bez valutnog rizika. Ove dinarske auto-kredite odobrava samo Credit Agricole banka, po kamatnoj stopi od 5,9 odsto godišnje na period do 84 meseca. Za kredite do 10.000 evra u dinarskoj protivvrednosti nije potrebno obezbediti zalogu, ni kasko osiguranje. Inače, kamata od 5,9 odsto nije fiksna, i menja se u skladu sa promenom referentne kamate NBS, koja trenutno iznosi 4,25 odsto.

Veliki broj naših građana automobile kupuju pomoću kredita, dobra stvar kod ove akcije je ta što se kola mogu odmah voziti, dok je rata od 120 € mesečno vrlo povoljna.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu