DA LI STE SPREMNI: Stiže proleće, kragujevački egzibicionista ponovo u akciji?! (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Koliko puta do sad ste videli nesvakidašnje scene širom sveta ali nikada u Kragujevcu? Ruku na srce, s vremena na vreme desi se nešto neobično i za kratko vreme preplavi sve društvene mreže, ali jedan snimak zaista će ostati upamćen po svojoj bizarnosti i nastranosti! 

Šta je u stvari Egzibicionizam?! Egzibicionizam  je svako preterano samoisticanje, napadno skretanje pažnje okoline na sebe i svoj izgled ili ponašanje, odnosno težnja da se po svaku cenu bude u centru pažnje. To je tendencija da se pokažu stvarni ili zamišljeni talenti kako bi se privukla pažnja drugih. Egzibicionizam je i nastranost koja se sastoji u prikazivanju genitalija ili seksualnih karakteristika u socijalno neprikladnim prilikama.

U ovom slučaju nastranost je bila nesvakidašnja i apsolutno neprimerena jer se odrastao čovek kretao go Daničićevom ulicom u samom centru grada i kretao se ka Prvoj kragujevačkoj gimnaziji!

Studija Kriminološkog istraživačkog instituta u Donjoj Saksoniji pokazuje da egzibicioniste ne zanima da aktivno uznemiravaju žene, ali će pre rizikovati da izazovu traumu kod žena i dece, nego što će se suzdržati od iživljavanja svojih seksualnih fantazija. U njemu takođe piše da je procenat egzibicionista koji ponavljaju prestup – u poređenju sa osuđenima za seksualne delikte – ekstremno visok.

Razlog za ovakvo ponašanje našeg sugrađanina ne znamo ...

Pogledajte ovu šetnju od pre par godina: 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu