KRAGUJEVČANI, I TO RADIMO: Kupimo odeću, nosimo nekoliko dana, i vratimo jer nam "NE ODGOVARA" - iKragujevac


Vesti

Svi smo kupci, ali da li uvek treba da važi pravilo "Mušterija je uvek u pravu".

Složićete se da ne,naročito kada to ne ide nama u korist.Umeju i nas prodavci da prevare, nije ni to sporno, ali neki put ni ono što mi kao kupci radimo nije sasvim korektno.Mnoge prodavnice odeće u Kragujevcu, u poslednjih nekoliko meseci suočene su sa trendom, vraćanja kupljene garderobe.

Mi zaista ne pravimo problem da vratimo garderobu.Ok , kupac je kupio nije mu odgovaralo i vratio.Ali , kada vi vidite da je odeća nošena, potom  oprana,da se oseća na omekšivač, kako nekom da vratite novac ili zamenite kupljenu stvar? Mislim da su neki potrošači zaista i više nego što treba preuveličali svoja prava - ističe jedna prodavačica.

Da problem bude još veći, verovatno da se ta kupljena i ujedno nošena garderoba možda opet nađe u prodaji,pa ćemo taj problem detaljno istražiti, i u skladu s tim obavestiti kragujevačku javnost.

Nešto je sasvim sigurno, novac jeste naš, ali ne i pravo da kupujemo i vraćamo ono što je nošeno, jedan,dva ili nekoliko dana,jer ne bi imalo smisla da posle nas neko  kupi nešto što je već nošeno.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu