Izvršena vanredna kontrola u Industriji mesa Matijević (FOTO) - iKragujevac


Vesti

U zapisniku republičke veterinarske inspekcije, koji je objavljen i na sajtu kompanije “Matijević”, navedeno je da tokom kontrole nije konstatovana nepravilnost u radu Industrije mesa Matijević.

Povodom snimaka koji su se u poslednjih nekoliko dana pojavili na društvenim mrežama, a su vezi sa navodnim načinom proizvodnje suhomesnatih proizvoda u Industriji mesa “Matijević”, reagovala je u ponedeljak i Veterinarska inspekcija, koja je izvršila vanrednu službenu kontrolu.

U zapisniku republičke veterinarske inspekcije, koji je objavljen i na sajtu kompanije “Matijević”, navedeno je da tokom kontrole nije konstatovana nepravilnost u radu Industrije mesa Matijević doo Novi Sad.

“Povodom neistinitih i tendencioznih napada na našu i vašu kompaniju od strane bivšeg zaposlenog, dužnost i naša ljudska obaveza je da vas obavestimo da je sporni snimak nastao u delu fabrike gde se odlaže otpad. Industrija mesa Matijević kao odgovorna kompanija prikuplja i sortira otpad što je normalan proces za gotovo svaku industriju pa tako i mesnu. To je proces koji nema nikakve veze niti je deo proizvodnje i istim se upravlja u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i pod nadzorom nadležnih inspekcija o čemu se vodi posebna evidencija dostupna svim zvanicnim institucijama ”, objašnjeno je u zvaničnom saopštenju kompanije Matijević, dodavši da su ovim snimkom obmanjeni potrošači. MATIJEVIĆ DEMANTUJE TVRDNJE: Sporni snimak nastao u delu fabrike gde se odlaže otpad

Sporni snimak objavljen je na Fejsbuk stranici bivšeg radnika ove kompanije, u kojem se vidi meso, za koje nekadašnji zaposleni tvrdi da je pokvareno.  ŠOKANTNO: Ovako nas truje Matijević!!! (VIDEO)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu