NISI TI KRIVA, JA SAM: Evo kako Kragujevčani najčešće ostavljaju devojke i zašto! - iKragujevac


Vesti

Svi znamo neke od fraza koje momci koriste da ostave devojku, a ovo su najčešće. Ono što je posebno zanimljivo, to na koji način je ostavio devojku mnogo govori o njemu. Kragujevčani najčešće koriste ove "fore". ZABRINJAVAJUĆE: Muškarci u Kragujevcu tek nakon godinu dana saznaju kakve su im devojke bez šminke

Nisi ti kriva, ja sam - Ova fraza postala je svojevrstan kliše koji će muškarci iskoristiti kako bi prekinuli vezu. Tim rečima poručuju svojoj bivšoj partnerki da im je i dalje draga, ali ne dovoljno da bi s njom bili u vezi. Ne žele da je povrede pa svu krivicu svaljuju na sebe jer najverovatnije žele da je zadrže u svom životu.

Jednostavno nisam materijal za ozbiljnu vezu - Seks za jednu noć ili viđanje kad njemu to odgovara je ono što želi ovaj muškarac. To nikako ne podrazumeva upoznavanje prijatelja i porodice svoje partnerke. Njemu je zabava važnija od svega, a u partnerki vidi tek nekoga ko će mu zaokupiti vreme dok konačno ne dođe ona prava.

Život mi je ludnica, nemam vremena za vezu - Menja posao, seli u novi stan ili se posvađao s prijateljem? – I sve to koristi kao izgovor da nema vremena za vezu. Ljudi se u kriznim vremenima najčešće oslone na svoje bližnje, a ne beže od njih. Time samo na lep način govori da mu nije stalo.

Ne želim da te povredim - Ovom frazom muškarac naizgled krivicu svaljuje na sebe, a zapravo pokazuje određenu dozu narcisoidnosti. Misli da je vredniji od vašeg odnosa, a zapravo samo želi da se posveti sebi, druženju s prijateljima i želi da ima prostora za nove devojke. On misli da je šteta ulagati u jedan ljubavni odnos kad ih možete imati nekoliko.

Pa, Kragujevčani, srcelomci, budite malo kreativniji...

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu