Sutra bez električne energije nekoliko ulica i naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja za sutra, 27.11.2015.god.Elektrošumadija Kragujevac:

  • Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda i niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Svetlić, u ulici Marka Miljanova, Cara Konstantina, Grada Trenčina, gornji deo Ilindenske i Dragoljuba Bakića sa okolnim ulicama.
  • Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Dositejeva.
  • Zbog radova na podizanju i premontiravanju stubova u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Masloševo oko škole, ulici Lepenička, Sarajlijina, Dragoljuba Milovanovića Bene-od Ozona desna strana .
  • Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije u ulici Kočićeva i Višnjićeva.
  • Zbog radova na transformatoru u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije u ulici Milivoja Živanovića, Zmaj Jovina, Stevana Sremca, deo Svetozara Markovića, deo Grada Sirena. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu