Uhapšen u Kragujevcu posle dva meseca bekstva - iKragujevac


Vesti

Aleksandar N. (23) ,osumnjičen za ranjavanje braće Ilić kod Požarevca, uhapšen je dok se vozio ulicama Kragujevca u "audiju A6".

Aleksandar iz Vlaškog Dola uhapšen je u Kragujevcu nakon 55 dana skrivanja, zbog sumnje da je 30. avgusta ove godine hicima iz pištolja teško ranio dvojicu braće iz Kasidola - Marka (29) i Maria Ilića (24). Otkriven je dok se vozio Kragujevcem u "audiju A6". Prilikom pretresa, kod njega je pronađeno oko 2.000 evra i 40.000 dinara.

Nakon bekstva sa lica mesta, osumnjičeni se dugo skrivao, pa se pretpostavljalo da je uspeo da se prebaci preko granice. Međutim, nakon 55 dana, otkriven je i uhapšen u Kragujevcu, zajedničkom akcijom požarevačke i kragujevačke policije.

- Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju - rekla je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

U trenutku hapšenja sa Aleksandrom je bio i njegov prijatelj D. S. (30) iz okoline Žabara, protiv koga će biti podneta krivična prijava zbog skrivanja i pomaganja osumnjičenom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu